Esenyurt'ta Yangın / Esenyurt'ta yangın, mahsur kalanları itfaiye kurtardı ... - Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın!. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta yangın faciası: Anneanne ve torunu hayatını ...
Esenyurt'ta yangın faciası: Anneanne ve torunu hayatını ... from cdn.iha.com.tr
Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Esenyurt yangın! Esenyurt'ta yangın mı var? İstanbul ...
Esenyurt yangın! Esenyurt'ta yangın mı var? İstanbul ... from foto.haberler.com
Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme:

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme:

Esenyurt'ta Yangın: Anne ile Bebeğinin Kurtarılma Anı ...
Esenyurt'ta Yangın: Anne ile Bebeğinin Kurtarılma Anı ... from foto.sondakika.com
Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?